Feestmeubels over ons pagina

 Van harte welkom op de over ons pagina van Feestmeubels.nl

Sinds 2010 zijn wij gestart met ons bedrijf in Partybenodigdheden (Martijn Kools verhuur en verkoop) wij zijn gevestigd in het grensdorp Baarle-Nassau Al snel na de start van het verhuren van feest-horecamaterialen zijn wij ook materialen gaan verkopen zowel nieuw als gebruikt horecamateriaal. Dit heeft geresulteerd in de webshop Feestmeubels.nl waar wij alleen nieuwe producten aanbieden.
Door het hebben van een verhuurbedrijf waren wij er al snel achter dat de inkoopprijs zeer belangrijk is in de verhuur/horeca branche. Op de pagina bieden wij de producten aan tegen zeer voordelige en concurrerende prijzen. Alle producten zijn van de beste kwaliteit en zeker geschikt voor de horecabranche. Maar ook als particulier kunt u voordelig bij ons terecht.
Wij werken zeer flexibel en denken graag met u mee. Doordat wij gevestigd zijn op de Nederlandse Belgische grens kunnen wij snel in Nederland en in België leveren. Vaak binnen 3 werkdagen. Op afspraak is het bij ons ook mogelijk de producten te komen bekijken of op te halen. Kijk rustig rond op de webshop en mocht u vragen hebben over een van de producten dan hoor we het graag.

Feestmeubels.nl (onderdeel van Martijn Kools verhuur en verkoop)
Postadres:
Beverdam 17
5111 DN
Baarle-Nassau
Telefoonnummer 0031(0)629401436
Email: info@feestmeubels.nl

 

transportkar-stapelbare-barkrukkentransportkar-stackchair-stoelentransportkar afzetpalen